nieuws

De bekerfinale bij RTV Oost

© TC Tubantia
Zondag 8 april speelt Heracles Almelo in De Kuip in Rotterdam de KNVB bekerfinale tegen PSV. TV Oost verzorgt van 16.00 tot 18.00 uur een speciale uitzending rond dit duel, dat in Almelo met spanning gevolgd zal worden.
Er zijn impressies van de sfeer in de Almelose binnenstad en bij De Kuip. In de studio wordt door Bert van Losser, Evert ten Napel en diverse betrokkenen vooruitgeblikt op de wedstrijd.

Ook zijn er reportages over gebeurtenissen eerder op de dag, zoals het vertrek van de bussen met supporters naar Rotterdam. Vanaf 18.00 uur is bij TV Oost het live verslag van Radio Oost te horen, met daarbij live beelden vanuit Almelo. Het wedstrijdcommentaar wordt verzorgd door Paul Schabbink en Nico Wantia.
Tijdens de uitzending is er de mogelijkheid om Twitter- en sms-berichten over Heracles Almelo in beeld te plaatsen. Voor sms geldt de volgende code: TVOOSTnaar 4422 (€ 0,25 p.b.). Voor Twitter is dat #tvoost. Na afloop van de wedstrijd zal TV Oost verder verslag doen van de gebeurtenissen.
Op de website www.rtvoost.nl wordt tijdens de wedstrijd een live-blog bijgehouden. Daarop zijn de laatste ontwikkelingen in de wedstrijd te volgen, met foto's, Twitter-berichten van verslaggevers en berichten en 'tweets' van kijkers en luisteraars. Het publiek kan foto's en filmpjes mailen naar nieuws@rtvoost.nl.
Als Heracles Almelo de bekerfinale wint, zal het team op tweede paasdag in Almelo worden gehuldigd. RTV Oost zal in dat geval live verslag doen van de huldiging.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.