nieuws

Uitleg actie 'Zoek het Ei!' 2012

Zoek het ei! 2012
Zoek het ei! 2012
Op tweede paasdag organiseert RTV Oost voor het tweede achtereenvolgende jaar de actie: 'Zoek het ei!', waarbij luisteraars in heel Overijssel op zoek gaan naar twintig speciale RTV Oost Paaseieren. Vorig jaar was de provinciebrede speurtocht een groot succes. Hele families trokken erop uit om de eieren te zoeken.
Dit jaar verstopt RTV Oost 20 eieren in de provincie Overijssel. 19 gewone en 1 gouden ei! Op internet en bij Radio Oost worden die dag aanwijzingen gegeven over de verstopplaatsen. De vinders van deze eieren maken kans op prachtige prijzen! Klik hier om de prijzen te zien! 
Hoe werkt het?
Tussen 10.00 en 17.00 uur worden op de website en in de radiouitzendingen Goeiemorgen Overijssel en Overijssels Glorie aanwijzingen gegeven over de mogelijke locaties van het gouden ei. Op basis van deze aanwijzingen zal duidelijk worden in welke streek, plaats, dorp of speciale locatie het ei verstopt ligt.
Prijzen kunnen tot maximaal 24 uur na de actie nog geclaimd worden. Na dinsdag 10 april om 17.00 uur komt het recht op de prijs te vervallen!
In de eieren zit een uitleg met een code en een geheim telefoonnummer verstopt. Heb je een ei gevonden? Bel dan direct naar het geheime nummer zodat we weten dat jij een vinder bent en geef live in de uitzending de code door. Je hoort dan direct wat je gewonnen hebt... Bellen naar het algemene telefoonnummer heeft dus geen enkele zin! Vind je het gouden ei? Dan win jij een verzorgde reis naar een zonnige bestemming!
Twitter
De tips worden ook via Twitter verstuurd, volg daarvoor @zoekhetei.
Wil je ook je vrienden laten weten dat je meezoekt? Maak dan gebruik van de knoppen hieronder.

Blijf niet binnen op tweede paasdag maar ga eieren zoeken met RTV Oost!

Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.