nieuws

'De Groote Markt 30' ook in het weekend

De Groote Markt 30
De Groote Markt 30
De nieuwe humoristische tv-serie ‘De Groote Markt 30’ van RTV Oost, die maandag 2 april van start ging, kan zich nu al verheugen in een grote schare fans. De serie zal ook in het weekend herhaald worden.
RTV Oost krijgt inmiddels veel reacties van liefhebbers die niet in de gelegenheid zijn om op de vaste uitzendtijden te kijken. Zij vragen om ‘De Groote Markt 30’ ook aan te bieden via Uitzending Gemist of de afleveringen te herhalen.
Om aan deze wensen tegemoet te komen, heeft RTV Oost besloten tot herhalingen in het weekend. De afleveringen van ‘De Groote Markt 30’ van maandag, dinsdag en woensdag zullen voortaan te zien zijn op zaterdag om 19.20, 19.40 en 22.30 uur. De afleveringen van donderdag en vrijdag zijn zondag te zien om 19.20 en 19.40 uur. De aflevering van vrijdag wordt zondag om 22.30 uur nogmaals herhaald.
‘De Groote Markt 30’ speelt zich af in een Overijsselse kroeg en belicht op humoristische wijze het wel en wee van de gasten en het personeel. De dialogen zijn grotendeels in het dialect. De serie is elke werkdag te zien bij TV Oost om 19.20 / 19.40 uur en 22.20 / 22.40 uur. De eerste uitzending is de aflevering van de voorgaande (werk) dag.
Op de programmasite www.degrootemarkt30.nl is meer informatie te vinden over de serie, de acteurs, de afleveringen en speciale acties.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.