nieuws

FC Twente verliest kostbare punten

FC Twente heeft zaterdagavond dure punten laten liggen in de strijd om het kampioenschap in de eredivisie. Tegen NAC Breda kwamen de Enschedeërs niet verder dan 2-2.
In de eerste helft viel er weinig te genieten voor het publiek. De enige kans kwam op naam van Anthony Lurling. Hij stiftte de bal over Sander Boschker heen, maar Douglas haalde de bal van de lijn. Vlak na rust bracht jongeling Alex Schalk NAC op voorsprong. Lang konden de bezoekers niet genieten van de voorsprong, want De Jong scoorde binnen drie minuten twee keer. Ver in blessuretijd kopte Nourdin Boukhari de 2-2 achter doelman Boschker.
Door het puntenverlies is FC Twente nu terug te vinden op de vierde plek van de ranglijst. De ploeg van trainer Steve McClaren heeft nu vier punten achterstand op koploper Ajax. De Amsterdammers hebben wel één wedstrijd minder gespeeld.

FC Twente - NAC Breda 2-2

0-1 Schalk (56)
1-1 De Jong (61)
2-1 De Jong (63)
2-2 Boukhari (90+3)
Arbiter: Wiedemeijer
Geel: Luijckx, Bayram
FC Twente: Boschker, Cornelisse (Kuiper/46), Bengtsson, Douglas, Tiendalli, Brama, Fer, Janssen (Röseler/83), Chadli, De Jong, O. John(Verhoek/58).
NAC Breda: Ten Rouwelaar, Koenders,Luijckx, Botteghin, El Akchaoui, Buijs,Gilissen (Sarpong/83), Schilder, Lurling, Schalk (Bayram/74), Boukhari.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.