Nieuws

'Boem-meneer' uit Enschede gaat viral: "Alle mensen zijn blij"

"Ik heb gehoord, boem!" Met die quote gaat Steyfo Lahdo uit Enschede viral, nadat hij vrijdag getuige was van de plofkraak in zijn woonplaats. Zelf kan de Enschedeër er hard om lachen. "Mensen zijn allemaal blij."
Steyfo Lahdo was in de nacht van donderdag op vrijdag getuige van de plofkraak bij winkelcentrum Enschede-Zuid. Voor de camera van RTV Oost deed hij zijn verhaal.

'Gewoon even lachen'

Videowebsite Dumpert pakte de video op, waarna de quote volop gemonteerd werd in andere muziekvideo's. Zo klinkt de Enschedeër in onder meer de Vengaboys, Tom Jones en Rammstein. "Dit is niet normaal", lacht de Enschedeër. "Ik heb twee woorden gezegd en de hele wereld schudt."
Wij gingen op bezoek bij de Enschedeër:

Overladen met reacties

De Enschedeër werd overladen met reacties. "Van kinderen, kleinkinderen, familie, kennissen. Maar ook mensen in andere landen, in Duitsland en Frankrijk. Mensen zijn blij, ze moeten veel lachen. Ik ben ook blij."
Volgens Lahdo is zijn video een mooie opsteker in deze crisistijd. "Door corona zijn mensen al een paar maanden bang, maar met deze video vergeten mensen corona. Gewoon even lachen."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.