Slachtoffer schietincident in Enschede is 20-jarige man uit die stad

De man die gisteravond gewond raakte bij een schietpartij bij een tankstation in Enschede is een 20-jarige man uit Enschede. Dat meldt de politie.

De politie kreeg gisteravond rond half zeven een melding van een schietincident bij een tankstation aan de Buurserstraat.

In het tankstation troffen agenten de gewonde man aan. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Agenten hebben een gedeelte van het terrein van het tankstation afgezet voor onderzoek. De recherche heeft sporen en camerabeelden veiliggesteld. Daarnaast hebben zich getuigen gemeld. Zij hebben slachtofferhulp aangeboden gekregen. Het is nog niet duidelijk waarom er geschoten is.

Donkerblauwe auto

Volgens de politie lijkt het er op dat de inzittenden van een donkerblauwe auto betrokken waren bij de schietpartij. Nadat er werd geschoten, zijn zij weggereden. De politie houdt de zaak in onderzoek en roept getuigen, die zich nog niet hebben gemeld, op contact op te nemen.

Het kan ook zijn dat mensen in de omgeving van de Buurserstraat beelden hebben van het incident, de donkerblauwe auto en de inzittenden. Ook zij worden opgeroepen zich te melden.

Meer over dit onderwerp:
REGIO ENSCHEDE 112 NIEUWS
Deel dit artikel: