Geen schade aan knie Heraclied Robin Pröpper na uitvallen tegen Ajax

Een grote opluchting voor aanvoerder Robin Pröpper van Heracles Almelo. De verdediger heeft geen schade overgehouden aan zijn knie tijdens het duel tegen Ajax. Dat heeft een MRI-scan uitgewezen.

"Uit de MRI-scan kwam direct naar voren dat ik er zonder kleerscheuren uit ben gekomen. Dat had ik niet verwacht als je de beelden nogmaals ziet", zegt de opgeluchte Pröpper. "Het is mooi dat mijn lichaam dusdanig sterk blijkt te zijn dat het de rare draai van mijn knie heeft opgevangen. Ik ben ontzettend blij met de uitslag. Al met al heb ik dus mezelf en een hoop mensen, gelukkig, voor niets laten schrikken."

Flashback

Pröpper ging schreeuwend naar het gras en liep huilend het veld af. "Ik had direct het gevoel dat er iets mis was", zegt de aanvoerder. "Ik kwam in duel met een speler van Ajax waarbij mijn been vast kwam te zitten. Het voelde niet goed en ik kreeg een kleine flashback naar wat er wellicht mis kon zijn: het opnieuw moeten revalideren, het teamgevoel missen en het voetbal an sich. Die periode van een tijdje terug wil ik niet herbeleven."

Shock

"In shock liep ik van het veld af. Ik ging naar binnen met de fysio om snel wat testen uit te voeren om de schade te constateren. Dat leek gelukkig mee te vallen. Alleen wist ik dat er een MRI-scan nodig was om uitsluitsel te geven."

Meer over dit onderwerp:
HERACLES ALMELO BETAALD VOETBAL
Deel dit artikel: