Afl. 6 | De Impact van de Tweede Golf: vol adrenaline en afschalen

De cijfers laten heel voorzichtig een positieve ontwikkeling zien, maar we zitten er nog steeds middenin: de tweede coronagolf. Om te laten zien welke impact deze situatie op ons dagelijks (werk)leven heeft, vloggen meerdere Overijsselaars voor de serie 'De Impact van de Tweede Golf'. Zij nemen je overal in mee en laten alles zien. Van schrijnende situaties tot mooie, spontane momenten. Vandaag aflevering zes.

RTV Oost zoekt nieuwe verhalen en vloggers. Mag jouw beroep absoluut niet ontbreken in de serie? Stuur Leroy dan een mail: l.vugteveen@rtvoost.nl

Spoed!

Wijkverpleegkundige Jolanda zit tijdens haar weekenddienst vol adrenaline. Een cliënt van haar heeft op de alarmknop gedrukt en Jolanda moet er snel naartoe.

Eindtoets

Voor leerlingen uit groep 8 is het een spannende tijd. Zij krijgen de uitslag van hun eindtoets die mede bepaalt op welk niveau van de middelbare school zij instappen. De zoon van basisschooljuf Nicolle zit ook in het laatste basisschooljaar, zij laat zien hoe dat gesprek met de leerkracht in deze coronatijd gaat.

Drukke week

Veiligheidsregio IJsselland-directeur Arjan Mengerink heeft weer eens thuisgewerkt. Dat went en verveelt hem tegelijk. Ondanks dat het vanwege de landelijke carbiddiscussie heel druk was. Maar de komende tijd zal een ander onderwerp hoog op de veiligheidsregio-agenda staan.

Aflevering gemist?

Kijk hier: aflevering 1

Kijk hier: aflevering 2

Kijk hier: aflevering 3

Kijk hier: aflevering 4

Kijk hier: aflevering 5

Meer over dit onderwerp:
CORONAVIRUS CORONACRISIS CORONAMAATREGELEN
Deel dit artikel: