Gezellige pakjesochtend en Sinterklaasfilm bij RTV Oost

Sinterklaas is weer in het land en RTV Oost maakt er een gezellig feest van op 5 december. Doe mee met de Sinterklaas Cadeau Show en win prachtige cadeaus. En kijk naar de avonturen van Kaatje Kopstand en Sinterklaas in een heerlijke Sinterklaasfilm.

De Sinterklaas Cadeau Show

Sinterklaas is jarig en trakteert! Op de verjaardag van Sinterklaas kun je bij RTV Oost heerlijk meespelen met de Sinterklaas Cadeau Show. Er zijn veel cadeaus te winnen die allemaal nog verpakt zijn. Raad jij wat er in het pakje zit? Dan win je het cadeau! Speel je mee?

De Sinterklaas Cadeau Show begint op zaterdag 5 december om 11.00 uur op de RTV Oost Facebookpagina en op RTVOost.nl.

Sinterklaasfilm Aveleijn

Het was de afgelopen jaren een traditie bij Aveleijn: het maken van een Sinterklaastoneelstuk met mensen met een beperking. Corona dreigde roet in het eten te gooien, maar initiatiefnemer Karin Nijhof bedacht een alternatief. De planning ging op de schop en er werd een film gemaakt. In het verhaal van de film speelt ook het coronavirus een belangrijke rol. Karin hoopt met de film te laten zien wat iedereen kan. "Mensen met een beperking kunnen heel veel. Ik hoop dan ook dat ze dat op een mooie manier kunnen laten zien. Aan het enthousiasme zal het niet liggen."

‘Kaatje Kopstand & Sinterklaas: Alles is anders’ zie je zaterdag 5 december om 12.00 uur en 16.00 uur op TV Oost.

Meer over dit onderwerp:
PERSBERICHTEN
Deel dit artikel: