Nieuws

Afl. 7 | De Impact van de Tweede Golf: Sinterklaas en enorme teststraat

De cijfers zijn nog altijd niet wenselijk en dus zitten we er nog steeds middenin: de tweede coronagolf. Om te laten zien welke impact deze situatie op ons dagelijks (werk)leven heeft, vloggen meerdere Overijsselaars voor de serie 'De Impact van de Tweede Golf'. Zij nemen je overal in mee en laten alles zien. Van schrijnende situaties tot mooie, spontane momenten. Vandaag aflevering 7.

Feestmaand!

Het heerlijk avondje komt dit weekend en dus hielden de basisscholen de vrijdag voor 5 december de sinterklaasviering. Juf Nicolle laat zien hoe ze dat bij hen op school doen. Want Sinterklaas is toch een oude en kwetsbare man?
Wijkverpleegkundige Jolanda is ook helemaal blij door het aanbreken van de feestmaand. Cadeautjes voor cliënten en cadeautjes voor collega's, alles is al in huis gehaald. Maar waarom draagt Jolanda haar werkjas niet?

L-teststraat

Deze week een nieuw gezicht, we maken namelijk kennis met Shanna Visser. Zij is bemonsteraar en coördineert de L-teststraat in Zwolle. Hoe gaat het massale testen er achter de schermen aan toe? Shanna neemt je de komende weken mee in haar werk.

Aflevering gemist?

Kijk hier: aflevering 1
Kijk hier: aflevering 2
Kijk hier: aflevering 3
Kijk hier: aflevering 4
Kijk hier: aflevering 5
Kijk hier: aflevering 6

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.