Van Polen en Clement maken rentree in wedstrijdselectie PEC Zwolle

Bram van Polen en Pelle Clement kunnen morgenavond in de thuiswedstrijd tegen Vitesse hun rentree maken bij PEC Zwolle. De twee, die door blessures een tijdje aan de kant stonden, zijn weer fit, maar beginnen tegen de Arnhemmers nog wel op de bank.

Of Immanuel Pherai en Reza Ghoochannejhad in actie kunnen komen is nog onzeker. Pherai viel vorige week uit met een bovenbeenblessure en Ghoochannejhad was toen ziek. Beiden hebben de training wel hervat. Voor spits Slobodan Tedic (enkel) komt het duel van morgen in ieder geval nog te vroeg.

Geschorst

Thomas Lam is geschorst na zijn rode kaart in het duel met VVV-Venlo. Zijn plek wordt overgenomen door Yuta Nakayama. De vrijgekomen plek op het middenveld gaat naar Rico Strieder.

Beste start

Tegenstander Vitesse heeft de beste competitiestart uit de clubgeschiedenis achter de rug en staat verrassend op de tweede plaats. De ploeg uit Arnhem verloor alleen van koploper Ajax. PEC Zwolle is de nummer elf van de eredivisie en wist pas één keer te winnen, thuis tegen Sparta (4-0).

Radio Oost

De wedstrijd begint zaterdagavond om 21.00 uur en is live te volgen via De Oosttribune op Radio Oost en onze online kanalen.

Meer over dit onderwerp:
PEC ZWOLLE BETAALD VOETBAL
Deel dit artikel: