nieuws

Kwartfinales AB Oost Voetbalkwiz van start

Vanaf aanstaande vrijdag zijn de kwartfinales van de 'AB Oost Voetbalkwiz' te zien bij RTV Oost. De opnamen vonden plaats in het splinternieuwe Landstede Theater in Zwolle.
De voetbalclubs SC Genemuiden, IJVV IJsselmuiden, Vroomshoopse Boys, VV Kloosterhaar, SV Dedemsvaart, GVV Eilermark, S.V. Wilhelminaschool, De Tubanters 1896, PH Almelo en SC Wesepe gaan in de kwartfinales de strijd met elkaar aan. De 'AB Oost Voetbalkwiz' wordt gepresenteerd door Bert van Losser.
De quiz is opgezet door personeelsvoorziener AB Oost en RTV Oost en is tot en met de finale op 8 juni elke vrijdag, zondag en maandag te zien. Bij de 'AB Oost Voetbalkwiz' kan maar liefst € 3.000,- gewonnen worden. Het bedrag dient besteed te worden aan een te realiseren project bij de winnende voetbalclub.
De kwartfinales zijn te zien op 27 april, 4, 11 en 18 mei en de halve finales op 25 mei en 1 juni. De 'AB Oost Voetbalkwiz' wordt op vrijdag 8 juni afgesloten met een live uitzending van de finale. Maar liefst 63 voetbalclubs hadden zich aangemeld. Na een voorselectie bleven 55 clubs over: 8 uit Noordwest Overijssel, 17 uit Salland en 30 uit Twente.
De 'AB Oost Voetbalkwiz' is elke vrijdag bij TV Oost te zien om 16.20 en 21.20 uur, op zondag om 16.20, 17.20, 18.20, en 20.20 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.