nieuws

Ajax-supporters mogelijk massaal naar Enschede

Bericht op website AFCA
Bericht op website AFCA
Ajax-supporters komen zondag mogelijk massaal naar Enschede. Supportersvereniging AFCA heeft op haar website een oproep gedaan.
De supporters zijn teleurgesteld dat ze van de Amsterdamse burgemeester niet de kans krijgen om de spelers zondag in Amsterdam te huldigen. Een huldiging enkele dagen later vinden ze geen optie. Ook een onthaal van de spelersbus, langs de weg van Enschede naar Amsterdam, kan niet doorgaan. Een kilometerslang lint van Ajax-supporters is zinloos omdat de bus na afloop van de wedstrijd hoogstwaarschijnlijk niet terugkeert naar Amsterdam.
Op de website van AFCA stond vandaag te lezen: "Om onze spelers de huldiging te geven die zij verdienen, rest ons dus niks anders dan massaal naar Enschede af te reizen en de wedstrijd daar te kijken." Na het kijken van de wedstrijd op de Oude Markt zouden ze dan de ploeg kunnen huldigen in stadion de Grolsch Veste. Inmiddels is de tekst van de website gehaald.
Ajax kan komende zondag kampioen van de Eredivisie worden in Enschede. De club moet dan zelf winnen van FC Twente, en het duel tussen AZ en Feyenoord moet eindigen in een gelijkspel.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.