nieuws

Weblog: Hilke Zuithof (18) uit Bornerbroek

Hilke Zuithof met Thomas Berge
Hilke Zuithof met Thomas Berge
Mijn naam is Hilke Zuithof, ik ben 18 jaar en woon in Bornerbroek. Tijdens de castingdag van de Miss Overijssel Verkiezing 2012, 21 April in het Luxor theater in Deventer, ben ik gekozen tot halve finalist!
Nadat de halve finalisten bekend waren, werd ons verteld dat we in aanmerking kwamen om in de nieuwe clip van Thomas Berge te spelen. Het eerste wat ik dacht was, super leuk! Twee dagen na de casting dag kreeg ik een mailtje van de organisatie dat ik was uitgekozen!
De opnamedag, vrijdag 27 april, begon al vroeg. De 40 missen die uitgekozen waren, moesten om 8.45 uur verzamelen op het station van Amersfoort. Het was de bedoeling dat we zelf ons haar en de make-up verzorgden, dus ik was al vroeg in de weer met het krullen van mijn haar en de verzorging van mijn make-up om er tip top uit te zien. Ik reisde deze dag samen met Talisa Wolters uit Borne, mede deelneemster van de Miss Overijssel verkiezing 2012.
In Amersfoort aangekomen, werden we opgewacht door Irena Pantelic van de Miss Nederland Organisatie. We reisden per touringcar verder richting Zandvoort. De sfeer onderling was erg gezellig! In Zandvoort aangekomen werden we opgewacht door de cameraploeg die de clip ging maken, RTV Oost en SBS 6. We begonnen direct met filmen, omdat het licht erg mooi was. We moesten dus snel omkleden en klaar gaan staan in onze casual kleding. We hadden de hele dag een strandtent tot onze beschikking, hier konden we omkleden, eten, drinken en tussendoor relaxen.
Het nummer is erg vrolijk en zomers. Tijdens het filmen, mochten de missen dan ook meezingen en om Thomas Berge heen dansen. Er volgde ook nog een scene in bikini op het strand. Het was tijdens het filmen van deze scene best koud, omdat het toen al 19.30 uur was. Op zo'n moment moet je niet aan de kou denken. Als miss moet je altijd een mooie glimlach op je gezicht hebben en een professionele houding tonen.
Na de strandscene begon het al aardig schemerig te worden en werd er een kampvuur gemaakt voor de slotscene van de clip. Dus gauw de bikini verwisselen voor een avondjurkje, hakken aan, make-up en haren weer in de plooi en daar gingen we weer! Het was een super leuke dag, met leuke en lieve mensen. Thomas was erg aardig en spontaan en het was prettig om met het hele team samen te werken. Kim Kotter gaf ons de hele dag door veel goede tips en support! Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar het resultaat van deze 'zomerse' clip? Volg dan de site van RTV Oost.
Veel liefs,
Hilke Zuithof.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.