nieuws

Genemuiden in extremis langs Harkemase Boys

SC Genemuiden heeft het seizoen 2011/2012 wat betreft de competitie afgesloten met een overwinning. In eigen huis werd laagvlieger Harkemase Boys in blessuretijd met 2-1 verslagen.
Voor SC Genemuiden stond er niets meer op het spel tijdens het laatste duel van het seizoen. Harkemase Boys daarentegen had aan een punt genoeg om rechtstreekse degradatie af te wenden. Na een ruststand van 0-0, kwam Genemuiden vlak na de pauze op voorsprong. Martijn Jansen was de gevierde man. Amper tien minuten later was de stand weer gelijk. Romano Denneboom, oud-speler van onder meer FC Twente, schoot de bal achter Albert Vlier.
Lang leek Harkemase Boys het gewilde punt binnen te hebben, ware het niet dat Martijn Jansen in de blessuretijd een mooie aanval afrondde: 2-1. Hierdoor moet Harkemase Boys een beslissingswedstrijd spelen tegen SVZW uit Wierden. De winnaar gaat de nacompetitie in; de verliezer degradeert rechtstreeks. SC Genemuiden speelt volgende week de finale van de Districtsbeker Noord tegen Staphorst.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.