nieuws

Speler Rigtersbleek minder lang geschorst

Rigtersbleek
Rigtersbleek
De KNVB heeft de levenslange schorsing van een jeugdspeler van Rigtersbleek teruggedraaid naar een schorsing van 3 jaar. De speler ging vorige week met succes in beroep tegen de schorsing.
De speler van de A-selectie werd voor het leven geschorst nadat hij tijdens een wedstrijd in maart een kopstoot had uitgedeeld. Een tegenstander raakte daarbij gewond en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De KNVB vond de overtreding zo ernstig dat de jongen nooit meer mocht voetballen van de bond. Het was de eerste keer dat de speler zich zo agressief gedroeg op het veld. De club vond om die reden een levenslange schorsing te hoog en wilde de speler voor een jaar schorsen.

Twee spelers PH geschorst

Twee voetballers van het zesde elftal van PH Almelo zijn respectievelijk levenslang en 18 maanden geschorst door de KNVB. De twee mishandelden in maart een speler van SV Almelo, die gewond naar het ziekenhuis moest worden gebracht. In eerste instantie zwegen de spelers van PH over wie schuldig waren aan de mishandeling, maar de twee spelers hebben zich uiteindelijk zelf gemeld bij de bond.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.