nieuws

De Guzman alsnog naar FC Twente?

Jonathan de Guzman
Jonathan de Guzman
Vandaag een nieuwe versie van TransferProat met veel geruchten over FC Twente, maar ook FC Zwolle en GA Eagles komen aan bod.
FC Twente is volgens De Telegraaf opnieuw geïnteresseerd in Jonathan de Guzman. De aanvallende middenvelder stond al eerder in de belangstelling van de Enschedeërs en de kans op het aantrekken lijkt nu groter omdat zijn club Villarreal is gedegradeerd. Het salaris van de oud-Feyenoorder lijkt wel een probleem.
Daarnaast is volgende dezelfde krant Twente in onderhandeling met Universidad Catolica over de Chileen Felipe Gutiérrez. Het 21-jarige talent speelde inmiddels al vijf interlands en volgens de krant is de kans groot dat hij naar Enschede komt.
Er lijkt ook een talent te gaan vertrekken bij Twente. Ajax heeft volgt Ajax Showtime interesse Chris David van Jong FC Twente over te nemen, maar heeft zich volgens de website nog niet gemeld in Enschede.
Volgens de TC/Tubantia vertrekt de Braziliaan Gladestony alweer bij FC Twente. Hij heeft in de paar maanden dat hij in Enschede was niet weten te imponeren. De middenvelder kwam op huurbasis van de voetbalschool van Manchester United in Brazilië. Hij speelde geen minuut in het eerste elftal.
FC Zwolle heeft interesse om Youness Mokthar op huurbasis over te nemen van PSV. Hij speelde afgelopen seizoen voor FC Eindhoven. De kans is echter klein dat hij naar Zwolle komt omdat PSV hem alleen lijkt te willen verkopen. Ook RKC heeft interesse in de aanvaller.
Michel Gerritsen Mulkes gaat wellicht van Excelsior'31 naar Go Ahead Eagles. De Deventer ploeg heeft interesse in de verdediger die dan meegaat met trainer Dennis Demmers die assistent wordt bij de Eagles. Dave Bus bewandelt dan waarschijnlijk de omgekeerde weg, hij stopt met betaald voetbal en staat in de belangstelling van de topklasser.
Meepraten:
Praat ook mee via Twitter met #TransferProat

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.