Sport

Trainer Van Hunenstijn langer bij HHC Hardenberg

Bert van Hunenstijn
Bert van Hunenstijn © Orange Pictures
Bert van Hunenstijn is ook volgend seizoen hoofdtrainer bij HHC Hardenberg. De 51-jarige coach heeft zijn contract bij de tweededivisionist met één seizoen verlengd.
Van Hunenstijn is bezig aan zijn eerste seizoen in Hardenberg. Een seizoen dat door de coronamaatregelen al twee maanden stilligt. “Ik ben blij met het vertrouwen vanuit de beleidsmakers van HHC om ook volgend seizoen hoofdtrainer te mogen zijn", laat Van Hunenstijn weten.
"De samenwerking met de staf en spelers verloopt erg prettig. Ik zie er naar uit om de ingezette lijn met het team, verder gevolg te geven. Hopelijk eindelijk eens onder het oog van het warme en trouwe HHC-publiek.”

Gedrevenheid

Ook assistent-trainer Pascal Diender (38) heeft bijgetekend. Technisch manager Gert Heerkes. “De gedrevenheid straalt van de mannen af. Ook in deze moeilijke tijden werken ze inspirerend met het team en ligt de focus op de ontwikkeling van zowel het individu als het team. Er wordt vakkundig gewerkt en ook de relatie met de diverse geledingen binnen de vereniging verloopt soepel. Er is het volste vertrouwen dat dit gaat leiden tot de stappen voorwaarts die we bij HHC verwachten.”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.