nieuws

Vandaag en morgen in 'En Dan Nog Even Dit'

Joop Munsterman
Joop Munsterman
Benieuwd naar welke gasten er vandaag en morgen aan tafel zitten in 'En Dan Nog Even Dit'?
Te gast vandaag is Yvonne van Elten van Kunsten op Straat. Dit jaarlijkse internationale straattheaterfestival vindt komend weekend voor de twintigste keer plaats in Hengelo. Straattheater is als vanouds de kern van het festival met ook dit jaar weer grote acts uit binnen- en buitenland.
Met voorzitter Alice Leijten van Plattelandsjongeren Nederland wordt gesproken over de zoektocht naar 'De Beste Keet van Overijssel 2012'. Alle jongerenketen in Overijssel kunnen meedoen aan deze wedstrijd door een profiel aan te maken op www.keetkeur.nl. Keurders gaan op bezoek bij de keten en testen de ze op onder meer brandveiligheid, alcoholbeleid, huisregels, activiteiten en uitstraling. Alice was vroeger zelf ook geregeld in een keet te vinden.
Ook te gast is bierbrouwer Frits Lutgerink. Hij is er medeverantwoordelijk voor dat Deventer na meer dan honderd jaar weer zijn eigen bier heeft: Davo Hoppenblond. Een 'zwaar hoppig blond' biertje dat binnen twee weken verkrijgbaar moet zijn. Frits en zijn compagnons dromen van een eigen brouwerij.
Cabaretier en ondernemer Arijan van Bavel schuift aan en praat mee.
Morgen is voorzitter Joop Munsterman van FC Twente te gast. Met hem wordt teruggeblikt op het afgelopen voetbalseizoen en vooruitgekeken naar het komende.
Ook de Hengelose popfotograaf Jeroen Jansen, kloosterling Marion Loermans en communicatiedeskundige Danny de Vries schuiven aan en praten mee.

Kijk voor meer informatie over de gasten van volgende week op www.edned.nl

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.