nieuws

Triathlon Holten live bij TV Oost

Triathlon Holten
Triathlon Holten
In het weekend van 6 en 7 juli vindt de achtentwintigste editie plaats van de Triathlon Holten en RTV Oost is er live bij.
RTV Oost doet uitgebreid verslag van dit drukbezochte sportevenement, waarbij Holten ook dit jaar weer volstroomt met internationale triatleten, vele honderden recreanten en een veelvoud aan belangstellenden.
TV Oost verzorgt zaterdag 7 juli van 18.40 tot 20.30 uur een live uitzending vanuit Holten, met een uitgebreide samenvatting van de strijd om de Premium Cup bij de dames en de heren. Triatleten uit de hele wereld strijden daarbij om hun ranking. De uitzending wordt vervolgd met een live verslag van het Holtens Kampioenschap, waarbij tal van recreanten zijn beste beentje voorzet. Het wedstrijdcommentaar wordt verzorgd door Paul Schabbink, de algehele presentatie vanuit Holten is in handen van Bert van Losser. Radio Oost doet zaterdagmiddag 7 juli in live flitsen verslag vanuit Holten.
Holten en de triatlonsport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In 2009 was de Holtense Triathlonorganisatie zelfs gastheer van het Europees Kampioenschap, in 2010 vond de eerste World Cup op Nederlandse bodem plaats in Holten en in 2011 maakte Holten onderdeel uit van de ETU Triathlon Premium European Cup en de ETU Triathlon Junior European Cup. De fanatieke en enthousiaste topsporters en recreanten zorgen samen met de vele toeschouwers elk jaar voor een unieke sfeer.
De live uitzending van de Triathlon Holten 2012 bij TV Oost wordt mede mogelijk gemaakt door Vivera vleesvervangers, dé Weekkrant.nl en Oad Reizen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.