nieuws

Bosvelt in trainersstaf FC Twente A1

Paul Bosvelt
Paul Bosvelt
Oud-speler Paul Bosvelt keert terug bij FC Twente. De voormalig international wordt assistent van trainer Frank Tempelman bij de A1 van de Enschedese club.
Bosvelt was de afgelopen jaren assistent weg bij Go Ahead Eagles, maar leverde daar zijn contract in. In zijn actieve carriere speelde hij voor Go Ahead Eagles, FC Twente, Feyenoord, Manchester City en sc Heerenveen. Daarnaast droeg hij 24 keer het shirt van het Nederlands elftal.
"Voor mij is dit een nieuwe stap in mijn trainerscarrière. Afgelopen seizoen heb ik de cursus TC 1 succesvol afgerond en ik heb er veel zin in om bij FC Twente aan de slag te gaan. De Voetbalacademie van FC Twente staat hoog aangeschreven en ik heb heel bewust de keuze gemaakt om hier aan de slag te gaan. Een heel mooie uitdaging. Trainer Frank Tempelman heeft jaren ervaring in de Voetbalacademie en ik denk dat ik nog genoeg van hem kan leren. Het is daarnaast ook leuk terug te keren bij een club waar je gespeeld hebt. Het FC Twente uit de tijd dat ik er voetbalde en FC Twente van nu is een verschil van dag en nacht, maar er lopen nog genoeg oude bekenden rond", aldus Bosvelt op de website van de club.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.