nieuws

‘Leukste Dorp Tour’ van start

Leukste Dorp van Overijssel tour van start
Leukste Dorp van Overijssel tour van start
Met ingang van maandag 16 juli gaat RTV Oost zes weken lang op bezoek bij deelnemers aan de verkiezing van 'Het Leukste Dorp van Overijssel 2012'.
Tijdens deze ‘Leukste Dorp Tour’ staat elke werkdag een deelnemend dorp centraal. De verslaggevers van RTV Oost strijken er een dag lang neer en bezoeken opmerkelijke mensen, plaatsen en activiteiten. De onderwerpen worden grotendeels aangedragen door de inwoners, die zo de kans krijgen om hun beste beentje voor te zetten bij de verkiezing.
De reportages zijn om 17.20 uur te zien in een live programma van TV Oost vanaf een centrale locatie in het dorp. De inwoners worden van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze live uitzending, die wordt herhaald om 18.20, 20.20 en 23.20 uur en de volgende dag om 11.00, 12.00 en 13.00 uur.
De eerste vijf dorpen die bezocht zullen worden zijn:

Maandag 16 juli – Steenwijkerwold

Locatie: MFC Hoogthij

Dinsdag 17 juli - Noord Deurningen

Locatie: Kulturhus De Mare

Woensdag 18 juli - Den Ham

Locatie: terras van restaurant De Beuk

Donderdag 19 juli - Staphorst

Locatie: Dienstencentrum

Vrijdag 20 juli – Lonneker

Locatie: Dorpsplein bij Café Sprakel
De inschrijving voor het Leukste Dorp van Overijssel 2012 is nog geopend t/m zondag 15 juli. Via de website www.leukstedorpvanoverijssel.nl kan iedereen een dorp aanmelden of alvast een stem uitbrengen op zijn of haar favoriet. De Provincie Overijssel stelt een bedrag van 5000 euro beschikbaar voor het winnende dorp. Op 28 september is de finale live te zien bij TV Oost.
De verkiezing van het ‘Leukste Dorp van Overijssel 2012’ wordt georganiseerd door RTV Oost en de dagbladen De Stentor en De Twentsche Courant Tubantia.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.