Politie zoekt getuigen van fatale burenruzie

De politie is op zoek naar zeker vijf mensen die getuige zijn geweest van de dodelijke vechtpartij in Almelo bijna twee weken geleden. Ze doet in het Avro-opsporingsprogramma Opsporing Verzocht een oproep aan die getuigen zich te melden.

Het gaat om onder anderen een man die het gewonde slachtoffer tijdens de vechtpartij heeft geholpen en de inzittenden van een auto die tijdens de vechtpartij voorbijreed. Eind juni raakten Turkse en Nederlandse buren slaags op de hoek van de Violierstraat en Anjelierstraat. Daarbij raakte de Turkse buurman na een val in een coma en overleed later in het ziekenhuis. Een buurman en zijn zoon zijn aangehouden, ze zitten nog vast. De aanleiding voor de vechtpartij zou een langslepende burenruzie zijn.

 

De politie zoekt de volgende getuigen:

- Ten tijde van de vechtpartij is een grijze auto gestopt met meerdere inzittenden. Omdat deze inzittenden mogelijk belangrijke informatie kunnen geven, worden zij verzocht zich te melden.

- De man die gewond raakte tijdens de vechtpartij is geholpen door een jongen met lichtgetinte huidskleur. Hij zou uit een andere auto zijn gestapt. Ook hem wordt gevraagd zich bij de politie te melden.

- Enkele getuigen verklaarden dat twee jongemannen met lichtgetinte huid (circa 18 jaar) getuige zijn geweest van de vechtpartij. Ook aan hen wordt het verzoek gedaan contact op te nemen met de politie.

Meer over dit onderwerp:
Nieuws 112 nieuws
Deel dit artikel:

Reageren