nieuws

Luc Castaignos gepresenteerd

FC Twente heeft de gewilde jonge talentvolle spits binnen. Luc Castaignos heeft maandag zijn handtekening gezet onder een vierjarig contract bij de Enschedese club.
De 19-jarige spits komt over van Inter Milaan waar hij nauwelijks aan spelen toe kwam in het afgelopen seizoen. "Ik merkte dat er weinig vertrouwen meer was. Daarom wilde ik weg." aldus Castaignos tijdens de presentatie in de Grolsch Veste. Er was ook belangstelling van Engelse clubs voor de oud-Feyenoorder maar hij koos naar eigen zeggen heel bewust voor FC Twente. "Ik wil terug naar de basis en denk dat ik hier veel aan spelen toe kan komen."
Het lijkt niet waarschijnlijk dat de aanvaller komende donderdag al zal spelen in de Europa League tegen het Tjechische Mlada Boleslav omat hij net terug is van een hamstringblessure. "In de komende dagen moet duidelijk worden hoe met zijn fitheid gesteld is." zei Twente-coach Steve McClaren die naast Castaignos eerder al Dimitri Bulykin aan zijn selectie toe kon voegen na het vertrek van Luuk de Jong. De verwachting is dat de Rus snel een werkvergunning krijgt waardoor hij eventueel wek inzetbaar is donderdag.  
Foto's: Erik Schaddelee
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.