nieuws

GA Eagles verliest van Jong PSV

Nick Marsman
Nick Marsman
Go Ahead Eagles heeft maandagavond in de oefenwedstrijd tegen Jong PSV de eerste tegengoals en de eerste nederlaag van het seizoen moeten incasseren. In Terwolde waren de beloften uit Eindhoven met 2-1 te sterk.
Doelman Nick Marsman, die hersteld was van zijn liesblessure, werd op slag van rust voor het eerst gepasseerd door Tim Matavz. In de tweede helft scoorde Jarchinio Antonia de 1-1 en was Jan Kromkamp dichtbij de 2-1, maar zijn inzet belandde op de lat. Even later maakte Jagos Vukovic de winnende treffer voor PSV; de verdediger kopte raak uit een hoekschop.
Ondanks de nederlaag was trainer Erik ten Hag tevreden: "We konden een heel goede tegenstander in grote fases onze wil opleggen en hebben zeker vier goede kansen gehad. Maar ik ben minder content met de manier waarop we de twee goals weggeven. Dat getuigt van een grote naïviteit en moet beter."
Het was de voorlaatste oefenwedstrijd voor Go Ahead Eagles, dat vrijdag nog in de eigen Adelaarshorst aantreedt tegen het Engelse Blackburn Rovers. Een week later gaat de competitie van start met de uitwedstrijd tegen Almere City FC.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.