Sport

Go Ahead Eagles na 6-0 bekerzege opnieuw tegen NAC Breda: "Wordt niet een zelfde wedstrijd"

Frank Ross ontbreekt morgenavond bij Go Ahead Eagles in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda. De Schotse aanvaller is ziek.
Aanvoerder Jeroen Veldmate, die vorige week de uitwedstrijd tegen Helmond Sport (0-2 winst) moest missen vanwege griepverschijnselen, is wel weer van de partij. Ook middenvelders Mael Corboz en Kevin van Kippersluis zijn weer inzetbaar.

Coronabesmettingen

Go Ahead Eagles speelde eind oktober ook al een thuiswedstrijd tegen NAC Breda. In het bekertoernooi werd toen met 6-0 gewonnen. De ploeg uit Brabant miste toen heel veel spelers vanwege coronabesmettingen en blessures.
"Het lijkt er niet op dat het een zelfde wedstrijd gaat worden", weet trainer Kees van Wonderen. "Überhaupt is iedere wedstrijd anders. Maar zowel bij ons als bij hen is het gewoon een nieuwe wedstrijd in een nieuwe situatie. Wij focussen ons er volledig op om die wedstrijd weer zo goed mogelijk in te vullen."
NAC, de nummer vijf van de Keuken Kampioen Divisie, heeft zes punten meer dan Go Ahead Eagles, dat op de achtste plaats staat.

Radio Oost

Het duel in De Adelaarshorst begint vrijdag om 21.00 uur en is te volgen via De Oosttribune op Radio Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.