Nieuws

Afl. 8 | De Impact van de Tweede Golf: vaccinatiestress en wat te doen met kerst?

De cijfers stijgen weer en dat onderschrijft het maar weer: we zitten middenin de tweede coronagolf. Om te laten zien welke impact deze situatie op ons dagelijks (werk)leven heeft, vloggen meerdere Overijsselaars voor de serie 'De Impact van de Tweede Golf'. Zij nemen je overal in mee en laten alles zien. Van schrijnende situaties tot mooie, spontane momenten. Vandaag aflevering acht.
Zorgpersoneel mag zich begin 2021 als eerste laten vaccineren. Voor sommigen is dat goed nieuws, wijkverpleegkundige Jolanda weet het nog niet zo goed. Ze zit met veel vragen en die houden haar 's nachts wakker.

Kerst

Zoals het er nu naar uitziet mag je ook met kerst maximaal drie personen thuis ontvangen. Voor de een is het een zegen, voor de ander een niet te leggen puzzel. Veiligheidsregiodirecteur Arjan versiert de boel in ieder geval om toch de gezelligheid in en rond huis te krijgen.

Uitkleden

De GGD L-teststraat in Zwolle is sinds een week op volle toeren. Bemonsteraar Shanna geeft een kijkje achter de schermen. Hoe doet het personeel hun beschermende kleding uit?

Aflevering gemist?

Kijk hier: aflevering 1
Kijk hier: aflevering 2
Kijk hier: aflevering 3
Kijk hier: aflevering 4
Kijk hier: aflevering 5
Kijk hier: aflevering 6
Kijk hier: aflevering 7

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.