nieuws

'Slachtoffer dodelijke steekpartij al eerder bedreigd'

De vrouw die in Haaksbergen is doodgestoken, had zich vorige week bij de politie gemeld omdat ze zich bedreigd voelde. Dat meldt RTL Nieuws. De politie kan dat niet bevestigen.
De politie kon toen niets doen, omdat er op dat moment geen strafbare feiten waren. Bronnen rond het slachtoffer hebben RTL verteld dat de dader de ex is van een goede vriendin van het slachtoffer. Het stel lag in echtscheiding. De ex zou het slachtoffer na haar werk voor haar huis hebben opgewacht. Daar stak hij verschillende keren op haar in. De echtgenoot van het slachtoffer hoorde haar schreeuwen en belde de politie. Die heeft de man opgepakt. Over het motief is nog niets bekend.
De politie bevestigt dat de verdachte en het slachtoffer elkaar kenden, maar wil niet zeggen hoe. Van een melding van bedreiging is haar niks bekend. Wel is duidelijk geworden dat er donderdagmiddag een melding is binnengekomen van iemand die zich zorgen maakt over de geestelijke gesteldheid van de man. De melding kwam niet van het slachtoffer. Wat er mee is gedaan, is nog onduidelijk.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.