Betaald voetbal

Mats Knoester matchwinner met zijn eerste Heracles-treffer: "Eindelijk loont het, werd tijd ook"

Verdediger Mats Knoester maakte vanmiddag zijn eerste treffer voor Heracles Almelo. Zijn treffer, vlak na rust, bleek de winnende tegen Heerenveen.
"Eindelijk loont het, werd tijd ook", aldus de doelpuntenmaker. "Op het goede moment, denk ik. Alle twee de goals. Bij de 2-0 sla je toch een gaatje en dat is ook een mentale tik voor Heerenveen en voor ons een boost. Dus het is fijn dat ik eindelijk, na alle kopballen op de training, er één maak."

Lang geleden

Het was de eerste uitzege van Heracles sinds 20 september 2019. Knoester weet nog goed wie de tegenstander was. "Ik kan hem nog wel herinneren, het was natuurlijk een mooie wedstrijd, Twente-uit. En Groningen-uit hebben we gewonnen vorig seizoen. Dat was het kantelpunt, dat we punten gingen pakken. Dus het is lang geleden."

Goed stand gehouden

De verdediger vond de overwinning op Heerenveen terecht: "Ja, ik denk het wel. Zij zijn ook wel gevaarlijk geweest, ook aan het einde van de wedstrijd, maar je weet dat zij gaan pushen. Ze brengen er een spits bij en wij een verdediger, maar uiteindelijk hebben we goed stand gehouden."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.