nieuws

Van Hoevelaak werkt samen met drummer Toto

Producer Edwin van Hoevelaak uit Espelo brengt in oktober zijn eerste solo-album uit. Dat album wordt gemixed door Simon Philips; de drummer van de Amerikaanse rockband Toto.
Van Hoevelaak produceerde al 600 albums voor andere artiesten en scoorde met onder anderen Jeroen van den Boom, Nick & Simon, Gerard Joling en Wolter Kroes een nummer 1 hit in Nederland. Hij werkt nu aan een eigen album, dat in oktober wordt gelanceerd. "Dat ben jij" zal de eerste single zijn die van dat album wordt uitgebracht.
"Toto is één van mijn favoriete bands van vroeger en ik vind het dan ook geweldig dat Simon Philips de eindmix van mijn album wil doen," zegt Van Hoevelaak. Van Hoevelaak kwam met Philips in contact door hem een e-mail te sturen. "Ik heb gewoon de stoute schoenen aangetrokken en het mooie is dat ik binnen een kwartier een positief bericht terug kreeg. Voor mij is het een droom die uitkomt."
Het liedje "Dat ben jij" borduurt voort op het thema "Een wereld" van Jeroen van den Boom en gaat over wat wij met ons allen kunnen doen om een betere wereld te realiseren. Deze single komt al in september uit.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.