Acties

Puzzel mee tijdens De Bijrijder Puzzelrit en win mooie prijzen

De Bijrijder Puzzelrit
De Bijrijder Puzzelrit © RTV Oost
RTV Oost rijdt de een na laatste dag van het jaar door Overijssel met een hele speciale editie van De Bijrijder: De Bijrijder Puzzelrit! Stefan Klein Koerkamp toert met met Höllenboers 'De Neuze' geheel coronaproof, in onze 1,5 meter afstand Volkswagenbus, langs de mooiste plekjes.
Tijdens De Bijrijder Puzzelrit gaan we op woensdag 30 december in 21 vragen onderweg naar 2021. We geven op TV Oost vanaf 19.30 uur gas! Ga lekker voor de tv zitten en doe mee. Je maakt kans op mooie prijzen. Alle hulplijnen zijn toegestaan om het juiste antwoord op de vragen te vinden.

Dit kun je winnen

Onder alle goede inzenders verloten we:
- 4 goodie bags voor dames van Roetgerink Mode & Schoenen
- 4 goodie bags voor heren van Roetgerink Mode & Schoenen
- 10 RTV Oost goodie bags
- 5 scheurkalenders
Ga je voor de hoofdprijs? Schrijf dan tot slot een zelf verzonnen nieuwsbericht waarin je zoveel mogelijk antwoorden verwerkt die je op de vragen hebt gegeven. De inzender van het leukste verhaal wint een wellness-arrangement voor 2 personen bij Saré Thermen & Beauty in Oldenzaal en krijgt zijn/haar verhaal gepubliceerd op de website van RTV Oost.

Meedoen?

Dat is eenvoudig! Kijk, puzzel en zoek. Vul de antwoorden in op onderstaand formulier. Wil je het antwoordformulier printen? Klik dan hier. Het geprinte formulier kun je na afloop mailen naar projectbureau@rtvoost.nl.
De Bijrijder Puzzelrit zie je op 30 december om 19.30 uur op TV Oost. De uitzending kun je achteraf hier terugkijken.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.