Nieuws

Afl 10 | De Impact van de Tweede Golf: kerst en eenzaamheid

De tweede lockdown van Nederland is een feit en dus zitten we er nog steeds middenin: de tweede coronagolf. Om te laten zien welke impact deze situatie op ons dagelijks (werk)leven heeft, vloggen meerdere Overijsselaars voor de serie 'De Impact van de Tweede Golf'. Zij nemen je overal in mee en laten alles zien. Van schrijnende situaties tot mooie, spontane momenten. Vandaag nummer tien, een speciale kerstaflevering.

Opschalen

Hoe besteed je tijdens de coronacrisis in het ziekenhuis tóch aandacht aan de feestdagen? Ziekenhuisarts Jessica laat je het zien, ondanks dat er weer op de corona-afdeling is opgeschaald.

Sneltest

De coronateststraten in Zwolle waren 'gewoon' open tijdens de kerstdagen. Shanna vertelt over de drukte en heeft wel een vermoeden waarom die drukte er vooral op een bepaald dagdeel was.

Eenzaamheid

Wijkverpleegkundige Jolanda is er nog steeds niet uit over het vaccineren. Ze hoort als zorg bij de eerste groep, maar weet nog niet goed of ze dat wel wil. Ook komt de eenzaamheid onder cliënten weer even hard bij haar binnen.

Aflevering gemist?

Kijk hier: aflevering 1
Kijk hier: aflevering 2
Kijk hier: aflevering 3
Kijk hier: aflevering 4
Kijk hier: aflevering 5
Kijk hier: aflevering 6
Kijk hier: aflevering 7
Kijk hier: aflevering 8
Kijk hier: aflevering 9

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.