Nieuws

Autobranden in Deventer en Enschede, politie onderzoekt brandstichting

In zowel Deventer als Enschede is afgelopen nacht een auto in vlammen opgegaan. De politie onderzoekt in beide gevallen of er sprake is van brandstichting.
Rond drie uur vloog een auto in brand aan de Dennenweg in Enschede. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek er een geparkeerde auto in brand te staan. Het voertuig raakte total loss.
Het ging om de 56e autobrand in Enschede van dit jaar. De politie startte direct een onderzoek naar de oorzaak van de brand. De omgeving werd afgezet voor sporenonderzoek.
Mensen die iets hebben gezien, of meer weten over de oorzaak van de brand, worden verzocht zich te melden bij de politie. Daarnaast is de politie op zoek naar camerabeelden.

Deventer

Ook de autobrand in Deventer vond plaats rond drie uur. Aan de Johannes Sinthenstraat raakte een geparkeerde auto zwaar beschadigd.
De brandweer heeft deze brand snel weten te blussen en daarmee is voorkomen dat de omgeving ook schade opliep. Forensische opsporing deed ter plaatse onderzoek en de auto is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.