Nieuws

Podcast: Zo beleefde Overijssel het stormachtige jaar 2020

Zo beleefde Overijssel het stormachtige jaar 2020
Zo beleefde Overijssel het stormachtige jaar 2020 © RTV Oost
Kun je je nog herinneren hoe 2020 eigenlijk begon? In een jaar dat gedomineerd werd door corona zou je bijna vergeten dat we aan het begin van het jaar te maken kregen met twee flinke stormen. De storm ging daarna niet meer liggen, want het coronavirus lag toen al op de loer. In de RTV Oost-podcast 'Zo beleefde Overijssel het stormachtige jaar 2020' komt alles wat het afgelopen jaar is gebeurd, nog een keer voorbij.
Honderden banen gingen verloren bij bandenfabrikant Apollo Vredestein in Enschede. Er waren problemen rondom kanaal Almelo-De Haandrik. Er werd gefraudeerd bij de aanbesteding van busvervoer in Overijssel. De boeren lieten veelvuldig van zich horen. En er was een bom.
En natuurlijk was er het coronavirus, dat zich ontwikkelde van een ziekte die ver weg voor problemen zorgde tot een virus dat de hele provincie lamlegde en veel slachtoffers maakte.

Podcast beluisteren?

Dat en alles wat er nog meer gebeurde in 2020 hoor je in de RTV Oost-podcast 'Zo beleefde Overijssel het stormachtige jaar 2020'. De podcast is vanaf nu te beluisteren via je favoriete podcastapp:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.