Sport

Excelsior'31 verlengt zes contracten en neemt afscheid van Diks

Dérian Reinders (l) en Hakim Ezafzafi (r)
Dérian Reinders (l) en Hakim Ezafzafi (r) © Orange Pictures
Hakim Ezafzafi, Stijn Beverdam, Dérian Reinders, Givan Werkhoven, Vincent Schmidt en Sander Thomas zijn ook in het seizoen 2021/2022 te bewonderen in het shirt van Excelsior'31. De derdedivisionist uit Rijssen heeft de contracten van het zestal verlengd. Jamarro Diks is op zijn beurt bezig aan zijn laatste maanden bij Excelsior'31.
Sterkhouder Ezafzafi heeft zijn handtekening gezet voor nog een extra jaar bij Excelsior'31. De 31-jarige aanvaller gaat voor zijn tiende seizoen op De Koerbelt. De 22-jarige rechtsback Beverdam, uit eigen jeugd, tekende voor zijn zesde seizoen in de hoofdmacht. Het contract van Thomas is ook met een jaar verlengd.

Twee jaar

Het contract van Reinders is met twee seizoenen verlengd. De 24-jarige middenvelder, die ook op de flanken in de voorhoede kan spelen, is bezig aan zijn tweede jaar bij Excelsior'31. Daarvoor speelde Reinders jaren bij HHC Hardenberg.
Werkhoven, die in september aansloot bij de hoofdmacht van Excelsior'31, heeft eveneens een nieuwe verbintenis van twee jaar gekregen. Datzelfde geldt voor Schmidt.

Diks vertrekt

Tot slot laat Excelsior'31 weten afscheid te nemen van Diks. De 25-jarige aanvaller is bezig aan zijn tweede seizoen in Rijssen.
Jamarro Diks vertrekt bij Excelsior'31
Jamarro Diks vertrekt bij Excelsior'31 © Orange Pictures

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.