Zondagavond op TV Oost: twee Overijsselse volleybalderby's en Landstede Hammers

De herstart van de basketbal- en volleybalcompetities staat voor de deur en uiteraard is RTV Oost van de partij. De liefhebbers vallen komend weekend direct met hun neus in de boter: er staan twee Overijsselse volleybalderby's op het programma en Landstede Hammers speelt de basketbaltopper tegen Donar.

Zaterdag staan Regio Zwolle en Set-Up'65 uit Ootmarsum tegenover elkaar en zondag nemen Eurosped uit Vroomshoop en het Bornse Apollo 8 het tegen elkaar op. Er wordt een halve competitie gespeeld en de beslissing valt in de play-offs. De resultaten die in oktober van het vorige jaar werden behaald blijven staan.

Landstede Hammers

Zondag staat de basketbalclash tussen Landstede Hammers en Donar op de rol. De eerste duels die werden gespeeld in oktober zijn geschrapt en de clubs beginnen aan een halve competitie. Daarna volgen play-offs om de landstitel.

RTV Oost

Samenvattingen van de bovengenoemde wedstrijden zijn zondagavond te zien in De Oosttribune op TV Oost. Deze uitzending begint om 20.30 uur en wordt ieder uur herhaald. Ook op radio en online uiteraard veel aandacht voor deze wedstrijden.

Deel dit artikel: