nieuws

Avdic begint op bank bij PEC Zwolle

Denni Avdic, de nieuwe Zweedse spits van PEC Zwolle, begint zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen NEC nog op de bank. "Hij heeft pas twee keer meegetraind", verklaart trainer Art Langeler, die dus kiest voor Fred Benson in de punt van de aanval.
Youness Mokhtar debuteert wel in de basis. De van PSV overgenomen aanvaller vervangt Ronnie Reniers, die kampt met een lichte schouderblessure. Giovanni Gravenbeek maakt weer deel uit van de selectie; hij viel vorige week vlak voor de wedstrijd tegen FC Utrecht uit met een hamstringkwetsuur. In de Domstad boekte promovendus PEC Zwolle de tweede remise van het seizoen. "We zijn heel tevreden over onze manier van spelen en het resultaat dat we hebben geboekt", aldus Langeler. "Maar we moeten ook wedstrijden gaan winnen en zaterdag hebben we een redelijke kans om dat te bewerkstelligen."

Tegenstander NEC verloor de laatste twee wedstrijden tegen FC Twente en Ajax, maar was in de openingswedstrijd wel te sterk voor Heerenveen (2-0) en heeft derhalve een punt meer dan de Zwollenaren. Het duel in het IJsseldelta Stadion begint zaterdag om 19.45 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.