Apollo 8 neemt koppositie over van Zwolle, Set-Up'65 onderuit tegen FAST

De volleybalsters van Apollo 8 zijn weer koploper in de Eredivisie. Het won de Overijsselse wedstrijd van Regio Zwolle vanavond met 3-0 en neemt daardoor de koppositie over van die ploeg.

In Borne ging de eerste set met 25-19 naar de thuisploeg, de tweede werd met 25-15 binnengesleept. In de derde begon Zwolle beter aan de set, maar Apollo boog de achterstand om en won de set met 25-21 en daarmee de wedstrijd met 3-0.

Nederlaag Set-Up

Set-Up'65 verloor het thuisduel met FAST. In Ootmarsum werd het 1-3. De thuisploeg begon nog wel goed en won de eerste set met 26-24. De tweede ging echter met overtuigende cijfers naar FAST: 25-11. In de derde was Set-Up weer een stuk dichter bij setwinst, maar FAST pakte ook die set (25-23). De vierde ging met 25-13 naar de gasten uit Gennep. Set-Up verloor vorige week het eerste duel na de hervatting van Regio Zwolle en staat voorlopig achtste in de stand.

Het duel van Eurosped bij VCN is vanwege de verwachte sneeuwval vanavond afgelast. Bekijk hier de andere uitslagen, stand en het programma in de Eredivisie.

Deel dit artikel: