Betaald voetbal

Heracles-trainer Wormuth: "Utrecht wilde echt winnen, wij hebben geen kans gehad, dan kun je niet winnen"

Heracles ging vanavond kansloos onderuit bij FC Utrecht (2-0). Trainer Frank Wormuth kon na afloop dan ook niet anders dan toegeven dat het een terechte nederlaag was voor zijn ploeg.
"Ik denk dat het de kwaliteit van de tegenstander was. Simpele analyse. Op alle onderdelen was de tegenstander beter", steekt de trainer van wal. "Ik had het gevoel dat Utrecht echt wilde winnen. Dat heb ik in iedere actie gezien en wij hebben het geprobeerd, we waren aardig, we hebben combinaties gehad. Maar uiteindelijk hebben we geen kans gehad, dan kun je ook niet winnen."

Kan gebeuren

Bij beide treffers van Utrecht ging doelman Janis Blaswich in de fout. Wormuth verwijt hem echter niets: "Janis heeft in de laatste weken zo goed gespeeld, zijn prestaties waren perfect. We moeten het accepteren, het kan gebeuren. Jammer, maar kan gebeuren."

Vijf kilometer gelopen

De trainer was de enige buiten de spelers die het niet koud had op het veld: "Ik was heel erg actief, ik heb denk ik vijf kilometer gelopen", sluit hij toch nog af met een glimlach.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.