Van Wermeskerken langer bij PEC Zwolle

Sai van Wermeskerken speelt ook de komende seizoenen bij PEC Zwolle. De 26-jarige Japanner heeft zijn aflopende contract met twee jaar verlengd. Dat maakte technisch manager Mike Willems vanavond bekend tijdens de (digitale) nieuwjaarsreceptie van PEC Zwolle.

Van Wermeskerken kwam anderhalf jaar geleden over van Cambuur. Sindsdien speelde hij 35 wedstrijden voor PEC Zwolle. De vleugelverdediger was dit seizoen goed voor twee assists. "Verdedigend staat hij zijn mannetje, maar ook opbouwend en in aanvallend opzicht laat hij zich gelden", constateert Willems tevreden.

Nationale selectie van Japan

Ook Van Wermeskerken is blij met zijn langere verblijf in de provinciehoofdstad: "De afgelopen anderhalf jaar heb ik me goed kunnen ontwikkelen en dat resulteerde in een vaste basisplaats. Ik zit hier goed op mijn plek, dus voor mij is het een logische stap om mijn contract te verlengen", aldus de rechtsback. "Daarbij is het mijn persoonlijke ambitie om de komende periode alles te geven, om zo in aanmerking te komen voor een plek in de nationale selectie van Japan."

Eerder verlengden ook Sam Kersten, Eliano Reijnders en Dean Huiberts al hun verbintenis bij PEC Zwolle.

Meer over dit onderwerp:
BETAALD VOETBAL PEC ZWOLLE
Deel dit artikel: