Nieuws

Campings Kleine Wolf en Beerze Bulten door Duitse ANWB uitgeroepen tot Superplatz 2021

Camping De Kleine Wolf Superplatz 2021
Camping De Kleine Wolf Superplatz 2021 © De Kleine Wolf
De ADAC, de Duitse variant van de ANWB, heeft campings De Kleine Wolf in Stegeren en de Beerze Bulten in Beerze uitgeroepen tot Superplatz 2021. Dat is de hoogste Duitse campingonderscheiding, de ‘michelinster’ onder de campings.
Inspecteurs van de ADAC hebben alle campings beoordeeld op basis van criteria als sanitair, het terrein, de voorzieningen, speelmogelijkheden en zwemvoorzieningen. De Kleine Wolf scoort hoog vanwege het luxe sanitair, de ruime kampeerplaatsen, de verzorging van het terrein en de vele faciliteiten zoals het zwembad en het indoor speelparadijs.

Prijzenregen

Het zijn mooie tijden voor De Kleine Wolf dat door de ANWB werd genomineerd als Camping van het jaar 2021. Voor het vierde jaar op rij werd de camping in Stegeren uitgeroepen tot beste camping van Nederland door Europa's grootste kampeermagazine Caravaning.
"We zijn enorm trots dat we deze prijzen in ontvangst mogen nemen en waarderen het enorm dat onze gasten zo tevreden zijn", zegt Anne-Sophie Kat van Camping De Kleine Wolf. "Daar worden we blij van."
Vooral na een bijzonder jaar door de coronamaatregelen. "Wij geloven dat het echte kampeergevoel in de kleine dingen zit: een speciale verrassing, de glimlach op het gezicht van de kinderen, de tijd voor jezelf. Wij pakken deze kleine dingen groots aan en dat maakt ons uniek."

Duitsland groeimarkt

Voor Beerze Bulten is Duitsland al jaren een groeimarkt. Met name de toeristen uit de deelstaten Noordrijn-Westfalen en Nedersaksen weten het vakantiepark steeds beter te vinden. Duitsers prijzen in de beoordelingen de aanwezigheid van binnen- en buitenzwembaden, sauna's en fitness, ruime en luxe kampeerplaatsen, (privé) sanitair en de recreatieplas met speeltoestellen.
Naast de titel Superplatz 2021 mag Vakantiepark Beerze Bulten zich ook dit jaar weer ANWB Top Camping noemen. De jaarlijkse inspecties door de ANWB zijn het uitgangspunt voor de classificatie. Er wordt beoordeeld op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels en horeca. Omdat veel kampeerders het sanitair belangrijk vinden telt dit zwaarder mee in de eindscore.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.