nieuws

Hernandez beschuldigt Wilders van kiezersbedrog

Oud-PVV'er Marcial Hernandez uit Kampen beschuldigt Geert Wilders van kiezersbedrog.
In het verkiezingsprogramma van Wilders' PVV staan punten die hij nooit waar kan maken. Zo zegt hij dat Nederland uit verschillende samenwerkingsverbanden moet stappen, waaronder de Europese Unie. Daar kan hij nooit een coalitiepartner voor vinden, zodat hij zich bij voorbaat uitsluit van regeringsdeelname.

"Wilders heeft twee gezichten"

Hernandez zei dat vanmorgen in een gesprek naar aanleiding van zijn boek, dat deze week verschijnt. Het boek met de titel 'Geert Wilders ontmaskerd, van messias tot politieke klaploper' geeft de lezer volgens Hernandez een inzicht in Wilders' ware aard. De PVV-leider zou twee gezichten hebben. Naar buiten toe presenteert hij zich als een vasthoudende en doortastende man, terwijl hij binnenskamers een nerveuze kettingrokende man is die geen beslissingen kan nemen.

Kiezers waarschuwen

Hernandez zegt dat het geen toeval is dat zijn boek deze week verschijnt. Hij wil de kiezers waarschuwen voor de mooie praatjes van de PVV-voorman. Hernandez vormt sinds begin juli in de Tweede Kamer de Groep Kortenoeven Hernandez, nadat ze beiden uit de PVV-fractie stapten.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.