Nieuws

Afl. 13 | De Impact van de Tweede Golf: zware maatregelen en minder drukke teststraat

Er lijkt maar geen einde aan te komen: de tweede coronagolf. Om te laten zien welke impact deze situatie op ons dagelijks (werk)leven heeft, vloggen meerdere Overijsselaars voor de serie 'De Impact van de Tweede Golf'. Zij nemen je overal in mee en laten alles zien. Van schrijnende situaties tot mooie, spontane momenten. Vandaag aflevering dertien.

Rustiger

Het is de laatste dagen rustiger in de GGD-teststraat in Zwolle. Hoe dat kan? Daar heeft ook bemonsteraar Shanna geen verklaring voor...

Strengere maatregelen

Het zal niemand zijn ontgaan dat deze week de coronamaatregelen weer zijn aangescherpt. Je mag thuis slechts één bezoeker per dag ontvangen én dit weekend gaat de avondklok in. Ook Veiligheidsregio IJsselland-directeur Arjan vindt dat een zwaar maatregelenpakket, maar heeft een bemoedigende boodschap.

Coronaklachten

Normaal gesproken werken de meeste mensen met wat hoofd- en spierpijn gewoon door. Maar tijdens deze coronacrisis wordt aangeraden om thuis te blijven. Daar wordt wijkverpleegkundige Jolanda deze week mee geconfronteerd. En mag je jezelf eigenlijk filmen in de teststraat?

Aflevering gemist?

Kijk hier: aflevering 1
Kijk hier: aflevering 2
Kijk hier: aflevering 3
Kijk hier: aflevering 4
Kijk hier: aflevering 5
Kijk hier: aflevering 6
Kijk hier: aflevering 7
Kijk hier: aflevering 8
Kijk hier: aflevering 9
Kijk hier: aflevering 10
Kijk hier: aflevering 11
Kijk hier: aflevering 12

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.