Sport

Zondag op TV Oost: een volleybalderby en de bekerstart van Het Ravijn

Samenvatting van Apollo 8-Set Up'65 op TV Oost
Samenvatting van Apollo 8-Set Up'65 op TV Oost © Orange Pictures
In een reguliere uitzending van De Oosttribune op TV Oost is er zondagavond weer volop ruimte voor zaalsport. De volleybaldames van Apollo 8 en Set-Up'65 kruisen komend weekend de degens in een Overijsselse derby en daarnaast mogen de waterpoloërs van Het Ravijn eindelijk weer het bad in voor de start van het bekertoernooi.
De volleybalsters van Apollo 8 zijn na drie speelronden de trotse koploper in de eredivisie. De formatie uit Borne ging na de coronabreak in een spektakelstuk onderuit tegen Eurosped, maar herpakte zich vorig weekend door met klinkende cijfers te winnen van Regio Zwolle Volleybal. Zaterdag is Set-Up'65 de tegenstander. De Ootmarsumse ploeg van trainer Brahim Abchir is gebrand op een goed resultaat, want de eerste drie duels van het seizoen gingen verloren.

Het Ravijn tegen Polar Bears

Ondanks de vele beperkingen en de strengere coronamaatregelen zal Het Ravijn zaterdag verlost worden van de lange noodgedwongen onderbreking. Zowel de vrouwen als de mannen mogen weer het zwembad betreden, beiden voor het begin van het bekertoernooi. De waterpoloheren nemen het in Nijverval op tegen Polar Bears en een samenvatting van die wedstrijd zal te zien zijn in De Oosttribune.

Devon van Oostrum

Topbasketbal spelen in een ander land en ook nog in een hetzelfde team acteren als je broer. Het blijft een uniek verhaal van Engelsman Devon van Oostrum, die met zijn oudere broer Nigel uitkomt voor Landstede Hammers. Tijd voor een kennismaking.

RTV Oost

Beelden van bovengenoemde wedstrijden en reportage zijn zondagavond te zien in De Oosttribune op TV Oost. Deze uitzending begint om 20.30 uur en wordt ieder uur herhaald. Ook op radio en online uiteraard veel aandacht voor deze wedstrijden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.