nieuws

Gerede Twijfel, nieuwe krimi

Gerede Twijfel
Gerede Twijfel
Vanaf zaterdag is bij TV Oost de nieuwe krimiserie' 'Gerede Twijfel' te zien. De misdaadserie is gebaseerd op het gelijknamige project van hoogleraar rechtspsychologie Peter van Koppen, die samen met zijn studenten oude moordzaken opnieuw onderzoekt.
‘Gerede Twijfel’ bestaat uit tien verhalen die elk in een andere provincie spelen. De serie speelt ook in op actuele thema’s als tunnelvisie bij de politie en de drama’s van onschuldige mensen in de gevangenis.
Er is voor ‘Gerede Twijfel’ een jonge cast samengesteld, met onder anderen Hannah Hoekstra, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Robin van den Heuvel, Tomer Pawlicki en Mehrnousch Ramani.
In de eerste aflevering wordt in het Damsterdiep in Delfzijl het dode lichaampje gevonden van een baby. De ouders van het kind waren even de hond uitlaten toen iemand hun huis binnendrong om het kind weg te nemen. Veroordeeld voor de moord is een goede vriendin van het echtpaar. Maar was zij wel in staat om deze misdaad te plegen?
‘Gerede Twijfel’ is elke zaterdag te zien om 20.00 uur en wordt elk uur herhaald en wordt ook bij 10 andere regionale omroepen uitgezonden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.