Sport

Heren Het Ravijn beginnen seizoen met gelijkspel, nederlaag volleybalsters Regio Zwolle

De waterpolomannen zijn het seizoen begonnen met een gelijkspel. In de bekerwedstrijd tegen Polar Bears werd het 16-16.
Het zal de thuisploeg uit Nijverdal een dubbel gevoel opleveren, want aan het begin van de vierde periode stond het nog met 15-11 voor. Kort voor het einde werd het 15-16. In de laatste minuut zorgde Sander Veltkamp voor de gelijkmaker. De mannen spelen het bekertoernooi in een poule van zeven ploegen.

Vrouwen onderuit

De vrouwen verloren hun bekerwedstrijd bij ZVL. Het werd in Leiden 18-11. Kansloos was de ploeg uit Nijverdal niet, want in periode drie was het verschil slechts een punt: 11-10. Maar daarna maakte de thuisploeg dus nog zeven treffers en Het Ravijn slechts één. De vrouwen spelen in een poule van vier ploegen.

Volleybalsters Regio Zwolle lijden nederlaag

De volleybaldames van Regio Zwolle hebben de tweede opeenvolgende nederlaag geleden in de eredivisie. Na de verliespartij in Borne vorige week, bij Apollo 8, werd zaterdag ook verloren bij Sliedrecht Sport. In Zuid Holland werd het 3-1. Setstanden: 23-25, 25-20, 25-14, 25-18.

Eurosped verliest kansloos van Papendal

Ook de volleybalsters van Eurosped bleven zaterdagavond met lege handen. De ploeg uit Vroomshoop verloor op bezoek bij Talentteam Papendal met 3-0. De spannende eerste set ging met 25-23 naar de thuisploeg en ook de tweede set werd gewonnen door Papendal, 25-20. Eurosped kon het tij niet meer keren in de derde set (26-24) en daardoor ging de ploeg van Jan Berendsen met 3-0 onderuit.