Overige sporten

Apollo 8 blijft koploper in eredivisie na klinkende derbyzege op Set-Up'65

De volleybalsters van Apollo 8 blijven de trotse koploper in de eredivisie. De uitstekend presterende formatie uit Borne boekte zaterdagavond de derde overwinning van het seizoen. In de streekderby tegen Set-Up'65 werd de ploeg uit Ootmarsum op een 3-0 nederlaag getrakteerd.
Apollo 8 was de gehele wedstrijd de betere partij. De thuisploeg won de eerste set met 25-20 en wist ook het tweede bedrijf met ruime cijfers naar zich toe trekken (25-11). Het werd geen moment spannend in Borne en daardoor was de wedstrijd al na drie sets gespeeld. De derde set ging met 25-18 naar Apollo. Set-Up'65 wacht nog altijd op de eerste zege van het seizoen. De ploeg van trainer Brahim Abchir is hekkensluiter in de eredivisie.
Bekijk hier de uitslagen en stand in de eredivisie.