Betaald voetbal

Burgzorg blij met 'scherpe' Kutucu: "Precies wat we nodig hebben"

Delano Burgzorg kroonde zich zaterdagavond tot matchwinner in het door Heracles Almelo gewonnen thuisduel met Heerenveen (1-0). De linksbuiten schonk zijn ploeg drie punten door in de slotfase de enige treffer van de wedstrijd aan te tekenen. En dus was Burgzorg uiteraard in zijn nopjes na afloop.
"Blij en opgelucht. Alles erop en eraan. Ik ben blij dat ik het team kon helpen", vertelde Burgzorg, die ondanks de weinige kansen voelde dat er nog een doelpunt ging vallen in Almelo. "Voor mijn gevoel was het echt een 1-0 wedstrijd en gelukkig waren wij de ploeg die hem maakte."

"Kutucu is een gretige spits"

Twee minuten voor tijd zorgde Burgzorg voor de beslissende 1-0." Je moet blijven geloven in een resultaat. Zij maken een fout achterin en daardoor kwamen we tot scoren." De aanvaller kon scoren na voorbereidend werk van de debuterende Kutucu, die volgens Burgzorg een welkome versterking is voor Heracles. "Het is denk ik een gretige spits en precies wat we nodig hebben. Vandaag gaf hij een assist op mij en daarmee kon 'ie het team direct helpen. Hij was scherp en daardoor kwamen we tot scoren."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.