Betaald voetbal

Programma: Overijsselse derby in Eredivisie en eindelijk hervatting voor Jolly Jumpers

PEC en Heracles staan tegenover elkaar
PEC en Heracles staan tegenover elkaar © Orange Pictures
Er wordt deze week weer volop gesport in de Eredivisies. Hieronder een overzicht van het programma in onze provincie deze week.

Betaald voetbal

Deze week staat er in de Eredivisie een dubbel programma op de rol. Vanavond staan PEC Zwolle en Heracles Almelo in speelronde 18 tegenover elkaar. Donderdag gaat FC Twente op bezoek bij Sparta Rotterdam.
In het weekend ontvangt Heracles FC Groningen op zaterdagmiddag en gaat Zwolle op die avond op bezoek bij FC Utrecht. FC Twente speelt op zondagmiddag het lunchduel tegen Heerenveen. Dan komt ook Go Ahead Eagles in actie. Volendam is de tegenstander in de Keuken Kampioen Divisie.

Basketbal

De basketballers van Landstede Hammers zijn na de nederlaag in de eerste speelronde opgeklommen naar de vierde plek in de stand van de Basketball League. Zondagmiddag staat het duel met BAL op het programma.
Voor de vrouwen van Jolly Jumpers begint eindelijk het tweede gedeelte van het seizoen. In oktober speelde het twee duels, die het verloor, Grasshoppers is zaterdag de derde tegenstander.

Volleybal

Bij de volleybalsters staat er deze week geen Overijsselse confrontatie op het programma. Op zaterdag spelen Set-Up'65 en Regio Zwolle thuis tegen respectievelijk VCN en Talentteam Papendal en op zondag ontvangt Eurosped VC Sneek. Koploper Apollo 8 is deze week vrij.

Waterpolo

De waterpolodames van Het Ravijn mogen opnieuw het bad in voor de beker. Het eerste duel werd afgelopen weekend verloren van ZVL, zaterdag is er kans op revanche tegen GZC Donk. Die ploeg won de eerste wedstrijd van De Ham. De mannen van Het Ravijn zijn vrij.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.