Nieuws

Afl. 14 | De Impact van de Tweede Golf: gebak en avondklok

Er lijkt maar geen einde aan te komen: de tweede coronagolf. Om te laten zien welke impact deze situatie op ons dagelijks (werk)leven heeft, vloggen meerdere Overijsselaars voor de serie 'De Impact van de Tweede Golf'. Zij nemen je overal in mee en laten alles zien. Van schrijnende situaties tot mooie, spontane momenten. Vandaag aflevering veertien en daarmee voorlopig de laatste.

Avondklok

Het ging deze week over niets anders dan de avondklok. Of eigenlijk vooral over de rellen die daarmee gepaard gingen.
Wijkverpleegkundige Jolanda merkt sinds de invoering van de avondklok in haar werkplaats Enter eigenlijk weinig verschil, want voordat die maatregel werd ingevoerd zag ze 's avonds ook al amper mensen op straat.
En over de avondklokrellen heeft Jolanda een duidelijke mening.

Gesprekken en gebak

Basisschooljuf Nicolle probeert haar leerlingen op afstand zo goed mogelijk te begeleiden. Zo geeft ze les via een beeldbelverbinding en belt ze met ouders om te praten over hoe het gaat. En er staat een verrassing voor het raam...

Pauze

Volgende week komt er geen nieuwe aflevering. De tweede golf blijft maar aanhouden en er lijkt niet snel een einde aan te komen. Daarom is besloten om na veertien afleveringen een pauze in te lassen. Wanneer De Impact van de Tweede Golf wordt hervat, is nog niet bekend.

Aflevering gemist?

Kijk hier: aflevering 1
Kijk hier: aflevering 2
Kijk hier: aflevering 3
Kijk hier: aflevering 4
Kijk hier: aflevering 5
Kijk hier: aflevering 6
Kijk hier: aflevering 7
Kijk hier: aflevering 8
Kijk hier: aflevering 9
Kijk hier: aflevering 10
Kijk hier: aflevering 11
Kijk hier: aflevering 12
Kijk hier: aflevering 13

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.